מפגש הכנה ליריד התעסוקה לבני ובנות החברה הערבית لقاء تحضيري لمعرض التوظيف المهني

כל מה שצריך לדעת כדי להגיע מוכנים ליריד התעסוקה השנתי - אירוע בשפה הערבית

30 במאי 2023, 17:00
חדר 008 בניין כיתות (הנדסה)
מפגש הכנה ליריד התעסוקה לבני ובנות החברה הערבית  لقاء تحضيري لمعرض التوظيف المهني

סטודנטיות למדעי המחשב, מדעים מדויקים או הנדסה? בואו למפגש הכנה ליריד התעסוקה השנתי של האוניברסיטה עם חברת צ׳יק פוינט בשיתוף פעולה עם עמותת צופן.

האירוע יתקיים ביום שלישי | 30.5 | 17:00 | חדר 008 בניין כיתות (הנדסה)

يوم الثلاثاء | 30/5 | 17:00 | غرفة 008 بناية الصفوف

המפגש יכלול כל מה שצריך לדעת ולעשות כדי להצליח ולהתקבל למשרת החלומות - מפי מהנדסים ומהנדסות שכבר עשו את זה ובגדול!

طلاب علوم الحاسوب وأنظمة المعلومات والهندسة؟ تعالوا إلى لقاء تحضيري لمعرض التوظيف السنوي في الجامعة مع شركة

Check Point Software Technologies وبالشراكة مع جمعية تسوفن .

اللقاء سيتضمن  كل ما تحتاجون معرفته من أجل القبول لوظيفة احلامكم - وذلك من قبل مهندسين ومهندسات رائدين في صناعة الهايتك المحلية!

להרשמה لتسجيل >