מפגש קריירה עם פירמת Deloitte

מיועד לסטודנטים בני החברה הערבית ממקצועות ראיית חשבון, כלכלה, ניהול והנדסת תעשייה וניהול

13 בדצמבר 2017, 18:00
בניין ריימונד, חדר 106
דלוייט

طاقم "ديلويت" بالاشتراك مع النّقابة الطّلّابيّة ومركز التطوير المهني في جامعة تلّ أبيب ندعوكم للمشاركة في اللّقاء التّوجيهيّ للطّلّاب العربِ المختصّين بمجالات الحسابات، والاقتصاد، وإدارة الأعمال، والهندسة الصّناعيّة والتّجارية

وذلك يوم الأربعاء الموافق لتاريخ 13/12/2017 في تمام السّاعة السّادسة مساءً في ריימונד 106

الدخول مجاني لكنه مشرط بالتسجيل المسبق في الاستمارة هنا

Deloitte, פירמת הייעוץ וראיית החשבון הגדולה בעולם בשיתוף פעולה עם אגודת הסטודנטים והמרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטת תל אביב, מזמינה אתכם ליום עיון בקרב הסטודנטים מהחברה הערבית הלומדים במקצועות: ראיית חשבון, כלכלה, ניהול והנדסת תעשייה וניהול.

הכניסה חינם אך מותנת בהרשמה מראש.

Deloitte הינה חלק מהפירמה הגלובלית Deloitte Touche Tohmatsu Limited, הנמנית עם החברות המובילות בעולם - Big4. היא מעניקה שירותים לכ- 80% מהפירמות המובילות בעולם, ומאפשרת ללקוחותיה להנות ממערכת קשרים ענפה, שיטות עבודה אחידות ובסיסי ידע מקיפים באמצעות כ- 220,000 עובדים, הפרושים ב-154 מדינות ברחבי העולם.