יריד התעסוקה השנתי 2019

14 במאי 2019, 10:00 - 15:00
רחבה מרכזית
יריד התעסוקה השנתי 14.5.2019

ב-14.5.19 יתקיים יריד התעסוקה השנתי של אוניברסיטת תל אביב. מדובר ביריד הגדול מסוגו בארץ, הכולל השנה יותר ממאה חברות מובילות במשק, המגיעות כדי להכיר את הבוגרים והבוגרות האיכותיים של אוניברסיטת תל אביב.

ביריד יהיו שני מתחמים: מתחם הייטק וטכנולוגיה ומתחם רב תחומי.

בכל אחד מהמתחמים תוכלו:

• להיפגש ולשוחח עם נציגי החברות המשתתפות
  • לקבל מידע אודות אפשרויות ההשתלבות במשרות הפנויות בחברות אלו
  • להגיש את קורות החיים שלכם/ן במקום

ביום היריד תוכלו לשדרג את קורות החיים ואת הפרופיל שלכם ברשתות החברתיות, בעזרת צילומים של תמונות פרופיל מקצועיות!

בשביל שתגיעו מוכנים ליריד, הכנו במיוחד בשבילכם שתי סדנאות, שיאפשרו לכם למקסם את המפגש!

יום ב' 6.5.19 | 11:00 | כיתה 104 בבניין תוכנה בפקולטה להנדסה | מתחילים לעבוד בהייטק מיד אחרי היריד

סדנת היכרות עם נציגות חברת :Taboola מירי בר נתן, מיתוג מעסיק ותקשורת פנים; עינת לרנר, גיוס והשמה; וניצן רוט עפרוני, גיוס והשמה, שיסבירו לכם בשלוש תחנות על המסע מהאוניברסיטה לחברת הייטק.

יום ב' 6.5.19 | 16:30 | אולם קפלון 209 בפקולטה למשפטים  | מנהלים את הקריירה כבר מהשלב הראשון

שיחה עם נועה כסיף ארהרד, מנהלת הגיוס של קבוצת תנובה, שתסביר מה לעשות (ומה לא) בדרך אל התפקיד הראשון, ואיך עוברים ראיון עבודה בהצלחה.

אתם מוזמנים להבטיח את מקומכם ולהירשם לאחת מהן, או לשתיהן.

מידע חשוב

• היריד נפתח בשעה 10:00 בבוקר ונמשך עד השעה 15:00
  • מומלץ להגיע לפני השעה 13:00 כדי להספיק ולפגוש את כל המעסיקים והחברות
  • כדאי להצטייד בקורות חיים במספר עותקים
  • הכניסה הינה חופשית וללא תשלום

לרשימה המלאה של המעסיקים והמשרות שיחכו לכם ביריד >

לפרטים נוספים ולשאלות ניתן לפנות בכתובת career@tau.ac.il

הנכם/ן מוזמנים/ות לצפות בתמונות מתוך ירידי התעסוקה הקודמים בעמוד הפייסבוק של המרכז לפיתוח קריירה.