יריד תעסוקה טכנולוגי

אולם אחד, עשרות חברות טכנולוגיה והיי-טק ומאות משרות. מה, לא תבואו? מיועד בעיקר לתחומי הנדסה ומדעים מדויקים

08 בינואר 2018, 9:00
אולם סמולרש
יריד תעסוקה טכנולוגי 2018

המרכז לפיתוח קריירה מזמין אתכם ליריד הטכנולוגי השנתי – יום מרוכז שבו עשרות מחברות הטכנולוגיה המובילות במשק מגיעות במיוחד כדי להכיר אתכם – הסטודנטים והבוגרים של אוניברסיטת תל אביב.

ביריד תוכלו:

• להיפגש ישירות עם מעסיקים נבחרים ומובילים בתחומי הטכנולוגי וההיי-טק
  • לקבל מידע על אפשרויות ההשתלבות בחברות
  • להגיש קורות חיים במקום

השנה היריד הטכנלוגי קורה גם בדיגיטל, והמפגש שלכם עם המעסיקים יכול להתחיל עוד לפני היריד!

הורידו את האפליקציה הייחודית שפיתחנו באופן בלעדי ליריד בלינק הבא: http://www.icvevent.com/download

ותוכלו להעלות קורות חיים, לחפש את המשרות המתאימות ביותר עבורכם ולהגיש מועמדות.

ביום היריד, תוכלו להסתובב ביעילות המירבית בין הדוכנים בעזרת המפה האינטאקטיבית שהאפליקציה תייצר לכם, בהתאם למשרות ולחברות שעניינו אתכם. כך תוכלו להגיע בקלות לפגוש את נציגי החברות אליה הגשתם מועמדות.

נתראה ביריד! 8 בינואר 2018 , אולם סמולרש, 17:00-10:00.

*כולם מוזמנים, אך היריד מיועד בעיקר לתחומי הנדסה ומדעים מדויקים.

לפרטים נוספים ולשאלות ניתן לפנות בכתובת career@tau.ac.il