Ma-Zone למחשבה

מזון הוא יסוד מרכזי בתחושות האושר והרווחה (Well being) האישיים והקהילתיים שלנו, והוא גם בעל השפעות סביבתית משמעותיות ביותר.

 

מתוך מטרה להשפיע לטובה על איכות המזון ותרבות האכילה של הקהילות הניזונות בקמפוס ועל איכות הסביבה - וכחלק מהיערכות הקמפוס לחזרה לפעילות מלאה - קיימנו במהלך חודש יולי האחרון מפגש חשיבה יצירתי וירוק, שכלל 10 דיונים סימולטניים ב-10 נושאים שונים, בהשתתפות חוקרים.ות, סגל מנהלי, אנשי מקצוע וסטודנטים.ות.

 

במסגרת המפגש גובשו המלצות לצעדים מעשיים שיסייעו לאוניברסיטה לעמוד ביעדי האו"ם לפיתוח בר קיימא (Sustainable Development Goals) ולהוות דוגמא להתנהלות מקיימת בתחום המזון. אלה יועברו להצגה בפסגת מערכות המזון של האו"ם, בחודש ספטמבר הקרוב, ולמשרד להגנת הסביבה.

 

המפגש התקיים במסגרת תכנית TAU Collective Impact ולווה על-ידי ועדת היגוי רב-תחומית.


 
צוות היגוי המיזם:  


פרופ' קולין פרייס, מנהל אקדמי
רחלי ורשבסקי, מנהלת מקצועית

 

חברי ועדת היגוי: 


גב' גילי בריקס
גב' דניאל טל 
גב' יהודית לב
גב' יסמין ענב אהרוני 
מר ישראל פרידמן 
גב' ליאור חזן
פרופ' מרסלו שטרנברג
פרופ' נורית גוטמן

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>