אודות המדור למלגות, מעונות וסיוע כלכלי

המדור למלגות, מעונות וסיוע כלכלי ממוקם בבניין מיטשל, בקומה השנייה, חדרים 201-205.

קבלת קהל: ימים א'-ה', שעות 9:30-13:00.

ניתן לפנות :

טלפון מייל למסירת מסמכים כתובת למשלוח דואר
03-6408067  madorsiyua@tauex.tau.ac.il
מעונות
תיבת שירות מוצמדת לחדר 204 - כל סטודנט רשאי להשאיר בתיבה מסמכים עבור המדור.

לכבוד מדור מלגות וסיוע כלכלי  - דקאנט הסטודנטים

אוניברסיטת תל אביב (בניין מיטשל)

רמת אביב,  תל אביב , מיקוד 6997801

milgot@tauex.tau.ac.il
מלגות סיוע כלכלי והלוואות

המדור למלגות, מעונות וסיוע כלכלי שם לעצמו מטרה לעזור לסטודנט להתגבר על קשייו הכלכליים ובכך לאפשר לסטודנט להקדיש יותר מזמנו ללימודים, מתוך אמונה ששקט כלכלי מונע בעיות  נוספות. המדור פועל על מנת לאפשר לכל סטודנט "ללמוד בראש שקט", להשקיע ולסיים את הלימודים בהצלחה.

המדור מאמין שזכותו של כל אזרח ישראלי לקבל השכלה אקדמית, וסטודנט שהתקבל ללימודים באוניברסיטת תל אביב לא יעזוב בשל קשיים כלכליים. הסיוע שמוענק לסטודנטים מגדיל את סיכוייהם לסיים את לימודיהם בתום שנות התקן של התואר הנלמד.

כל סטודנט בעל מעמד של תושב קבע, הלומד באוניברסיטת תל אביב לקראת תואר אקדמי, ומשלם לפחות 60% שכר לימוד,  רשאי להגיש בקשה למלגה. בנוסף, לרשות הסטודנטים עומדת מערכת הלוואות ענפה בתנאים נוחים.

אנו מציעים פתרונות דיור. כל סטודנט רשאי להגיש בקשה להתגורר במעונות הסטודנטים, באחד משני המתחמים הקיימים: איינשטיין או ברושים. שימו לב : מגורי זוגות מתאפשרים רק במעונות ברושים. רק אחד מבני הזוג יכול למלא טופס בקשה בציון בן/בת הזוג.

דלתות המדור פתוחות ונשמח לסייע