יובל שמלא - "טיפוס אחר"

יובל שמלא, הזוכה הגדול של תוכנית הראליטי המצליחה "נינג'ה ישראל", בהרצאה מעוררת השראה

13 במרץ 2023, 13:50
אוניברסיטת תל אביב
10 ש"ח
yuvalshemla

הדקאנט להצלחת הסטודנטים והסטודנטיות בשיתוף עם אגודת הסטודנטים מזמינים אתכן.ם להרצאה מעוררת השראה של יובל שמלא, מטפס ספורטיבי, הזוכה הגדול של תוכנית הראליטי המצליחה "נינג'ה ישראל" (3 פעמים) שכבש את המידוריאמה בעונה הרביעית והפך לנינג'ה ה 16 בעולם שהצליח.

בהרצאתו - "טיפוס אחר", יובל חולק עם הקהל את סיפורו האישי ומכניס אותנו לתוך עולמם הייחודי של המטפסים התחרותיים, מספר על הקשיים שחווה בדרך למעלה, ומשתף כיצד הספורט הפך אותו מילד "בעייתי" עם הפרעות קשב וריכוז, לאדם מפוקס, חדור מטרה וספורטאי תחרותי מצטיין.
בנוסף הוא מספר על:
• השאיפה הבלתי פוסקת למצוינות
• התמודדות עם פחד בטיפוס על צוקים
• דרכו הייחודית להציב לעצמו מטרות ולכבוש את הפסגה.
יובל עשה היסטוריה כשהפך לישראלי הראשון שזוכה במדלית ארד בגביע העולם לבוגרים בטיפוס בסגנון הובלה וכיום נחשב לאחד המטפסים הטובים בארץ וההבטחה הגדולה להיות הנציג הישראלי הראשון באולימפיאדת פריז 2024.

13.3 פסטיבל פתיחת סמסטר, בנין מקסיקו בשעה 13:50

כרטיס ב 10 שקלים כאן, כל כרטיס מקבל קופון לשליש בירה  /ᐠ.ꞈ.ᐟ\