סדנת חוסן 3.1

זום
student

סדנת חוסן לקראת פתיחת השנה האקדמית לצד המשך הלחימה

הימים שחלפו מאז אירועי התופת של ה-7 באוקטובר והלחימה הקשה המתרחשת מאז, מאופיינים בין היתר בתחושות מתח, חרדה וחוסר וודאות אותן חווים וחוות רבים ורבות מאיתנו.

לצד החזרה לשגרת הלימודים האקדמית בצל הלחימה המתמשכת, אנו מציעים סדנה אשר תעסוק בהתמודדות עם המתח והחרדה, תוך היכרות עם כלים רלוונטיים להגברת החוסן, בהם ניתן יהיה להסתייע בשגרה היומיומית.

3.1.24 בשעה 20:00, בזום

על המרצה:

ד״ר ליאת סורסקי, פסיכולוגית בסיום ההתמחות הקלינית, כיום בחטיבה הפסיכיאטרית של הילד והמתבגר בביה״ח שיבא תל השומר.
רכזת מודעות ומניעה בתחום בריאות הנפש מטעם השירות הפסיכולוגי באוניברסיטה.
בעלת ניסיון רב שנים במחקר העוסק בהשפעותיו של סטרס פיזיולוגי ופסיכולוגי על חזרה של גרורות סרטניות, במעבדתו של פרופ׳ שמגר בן אליהו, ומרצה בבית הספר למדעי הפסיכולוגיה.

מועדים נוספים:

1.1.24 בשעה 10:00 - פרונטלי, דן דוד חדר 206