מפגש הכרות עם תוכנית 'מובילים' - לבוגרי ובוגרות החינוך החרדי

27 במרץ 2024, 13:00
זום
מפגש הכרות עם תוכנית 'מובילים' - לבוגרי ובוגרות החינוך החרדי

במהלך החיים שאלת המון שאלות וכנראה שגם קיבלת עליהן המון תשובות. אבל האם בכלל שאלת את השאלות הנכונות? אותן שאלות שיכולות לשנות את כללי המשחק וליצור סביבנו מציאות טובה יותר?

אם התשובה היא כן, אז המקום שלך איתנו!

להרשמה למפגש עם תוכנית "מובילים" לתואר ראשון ושני | 27.3 | זום >>

אנו מזמינים אותך למפגש הכרות עם תוכנית מובילים שמעניקה תמיכה כלכלית, אקדמית וחברתית לבוגרי ובוגרות החינוך החרדי בלימודי תואר ראשון ושני באוניברסיטת תל אביב.

משתתפות ומשתתפי התוכנית מקבלים סיוע לימודי פרטני, ליווי אישי ותמיכה צמודה לכל אורך תוכנית הלימודים. המעטפת המותאמת לכל סטודנט וסטודנטית בהתאם לצרכיהם האישיים, כוללת גם תמיכה רגשית וחברתית. במסגרת התוכנית מתקיימים ערבים חברתיים מהנים וסדנאות לקידום, ועוד תוכניות לשילוב התלמידים בשוק העבודה.

המפגשים יתקיימו בזום בתאריך 27.3.24

מפגש לתואר ראשון בשעה 13:00