"קרובים לצלחת" - ביס לכל כיס: פרישת הזדמנויות קולינריות במרחב הקמפוס
מפגש ב-ZOOM | יום רביעי | 21.07.21 | 10:00 - 12:00
בשולחן זה נעסוק בגיוון: איך ניתן להפוך את האוכל לנגיש בכול אזורי הקמפוס ולהתאימו לצרכים תזונתיים ובריאותיים, להעדפות אישיות, למנהגים תרבותיים ולצרכים מיוחדים? כיצד ניתן לפתוח אפשרויות מגוונות לצריכת מזון מקיים המתאים לכל כיס? ועוד.
במסגרת זו, נדון באפשרויות הקולינריות המוצעות ברחבי הקמפוס: קניית אוכל מוכן וכן מצרכים להכנת אוכל, מבחר מגוון של מזונות בריאים ומקיימים המתאימים למנעד רחב של העדפות אישיות, תזונתיות ותרבותיות; פרישת אתרי המזון בכל מרחב הקמפוס והתאמת המזון הבריא והמקיים לכמה שיותר אוכלוסיות וצרכים. סביב השולחן, תבחנו סוגיות אלה ותציעו דרכים לשיפור המגוון הקולינרי והתאמתו לערכי הקיימות, לגאוגרפיה של הקמפוס ולכל קהילת האוניברסיטה.