"מזון למחשבה" - ללמוד על אוכל ומזון ולצרוך מזון לשיפור הלמידה
מפגש בקמפוס | יום חמישי | 22.07.2021 | 14:00 - 16:00
איך רצוי להנגיש ידע בנושא אוכל ותזונה בריאה ומקיימת לכלל אוכלוסיית הקמפוס וכיצד להטמיעו בתכנית הלימודים האקדמית? באיזה מסגרת כדאי להגביר את המודעות של קהילת הקמפוס להשפעה על תזונה על למידה, עבודה ותפקוד המוח? מה כדאי לדעת על השפעת מזונות שונים, עיתוי הארוחות וגודל המנות, על הריכוז, על כושר הלמידה ועל יכולת העבודה? איך ניתן להעביר את הידע בנושאים אלה באופן אפקטיבי לכל קהילת האוניברסיטה?
בשולחן זה, נעסוק במרחב של מודעות לתזונה מקיימת ובריאה בקרב קהילת הקמפוס, תוך עמידה על הקשר שבין תזונה ללמידה ועבודה. כולנו אוכלים מדי יום, אולם נראה שיש מקום להגביר את המודעות של קהילת הקמפוס להשפעותיו החברתיות, הכלכליות, הסביבתיות והבריאותיות של המזון. על כן, איך ניתן לתכלל את הידע האקדמי בתחום ולהפיץ באופן נגיש לקהילת הקמפוס? משימתכם בשולחן היא לנסח המלצות להעלאת המודעות בנושא זה ולהציע פעולות שהאוניברסיטה יכולה ליישם.