"תות שדה מרמת השרון" – צמצום טביעת הרגל האקולוגית באספקת מזון בקמפוס
מפגש ב-ZOOM | יום שלישי | 20.07.2021 | 10:00 - 12:00
איך ניתן לצמצם את טביעת הרגל האקולוגית באספקת המזון בקמפוס: מאיפה המצרכים שמגיעים לקיבתנו מגיעים? כיצד הם מגיעים? באילו דרכים וממי הם מגיעים?
כמו בתחומי פעילות אחרים של החברה האנושית, גם האכילה משאירה טביעת רגל אקולוגית על פני כדור הארץ. בשולחן זה, אנא חשבו כיצד ניתן לצמצם את טביעת הרגל האקולוגית שנוצרת כתוצאה מייצור וצריכת מזון בקמפוס. כיצד הקהילה האוניברסיטאית יכולה להשפיע באמצעות הרגלי הצריכה שלה על החותם האקולוגי בקמפוס ואילו שינויים נדרשים על מנת לעשות זאת?